Fruity Cherry Heart
topbella

Saturday, November 12, 2011

Bila tiba musim exaaaam..... (=.=)"

~Gambar Hiasan~
Credit to : Google
MySpace waaargghh!!! StResSS!!! stress = exam...

Asal stress je exam...asal exam je stress...bila tiba je musim2 exam,mulala masing-masing wat muka stress...berjalan dengan buku...tidur dengan buku...makan buku..ehh,claap!! makan dengan buku...pendek kata semuanya dengan buku...sampaikan buku pon lunyai,hancur lebur sebab asyik dengan buku jer....
MySpace aduuhh penatnye dengan buku!! Banyaknya buku....!!!

tapi...hari nie,bukan tu yang nak fiqah kongsikan dengan kawan2...sebenarnya ada lagi aktiviti2 yang lebih menarik yang fiqah lakukan bila tiba je musim2 exam cam sekarang nie...antaranya :

...
...
...

yeeayy!! muvie time...!!

Asal tiba musim exam je...fiqah kompemla p kat bilik kawan2...hulur-hulur je external hard disk n mula la menyerap masuk muvie2 baru yang baik2 punyer...layan punya layan muvie sedar2 je dah 5 6 jam berlalu tanpa fiqah studi ckit pon...huuaaaa!! time tula baru sedar.."adoii ruginye mase...kalo la studi time tuuu..."

...
...
...
yeeayy!! online time...!!
Asal tiba musim exam je...fiqah mulala rajin2 on9...time nie la tetiba je fiqah rase rajin sangat2 nak update blognye...time nie jugakla fiqah rase busy sangat nak blogwalking3...bace3 post blog2 orang sampai lupa diri...sedar3 je dah 5 6 jam berlalu dan fiqah tak studi pape pon time tu...dan once again..fiqah akan berkata-kata sendirian.."adoii ruginye mase...kalo la studi time tuuu..."
...
...
...
yeeay!! studi stado time...!!
haa...nie la yang jadi feveret fiqah...asal bukak je buku ke nota ke atau yang berkaitan ngan subjek2,mulela mate jadi kuyuuuuu...pastuu...zzzZZZzzz.....tak sedar diri dah time tu sampaila 5 6 jam berlalu...dan once again...fiqah akan berkata-kata sendirian..."adoii ruginye mase...kalo la studi time tuuu..." 

MySpace hehe...fiqah pon xtau nak kata apelaa dengan aktiviti2 'berfaedah' nie...sampai la last3 skali bila esoknya nk masuk dewan exammm......barula fiqah...
...
...
...
alamak!!! STUDY STRESS TIME...!!
Waktu nie la baru fiqah studi3...sampaila dh tak paham dah ape yang fiqah bace...malam2 pon tak tido dah...mata pon mulala bengkak2 cam panda comel...dan time tula memang fiqah btol3 fikir....

"adoii ruginye mase...kalo la studi time tuuu..."

kawan2 semua macam fiqah jugak ke...?? MySpace 
~i'm myself~

2 comments:

aimie amalina said...

hehehehee
sume ni simptom nak exam kan
hehehe

ajen2 belajo ye
gud2 luck!

Fiqah Alias said...

@aimie amalina hehe..btol3..fiqah mmg gni..stiap kali nk exam mmg kompem jd cmtu..adooii..xleh nk ubah dh..btw,thanx a lot.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
i'm myself...