Fruity Cherry Heart
topbella

Sunday, January 30, 2011

~TerimA kAsih Ncik teLagA Putih~

Hai..Assalamu'alaikum semua kawan-kawan...
setelah agak lama fiqah menyepi akibat menyibukkan kesibukan diri sepanjang minggu
...akhirnya...
kali nie fiqah datang lagi dengan entry baru...


sebenarnya entry fiqah kali nie juz ada satu jer tujuan...
fiqah nak ucapkan 
MySpace
TERIMA KASIH BANYAK2 
kepada
NCIK TELAGA PUTIH


nak tau tak sebab apa...??? haaa..bukan saja-saja jer...
actually beliau dah bagi AWARD(s) kepada fiqah
MySpace
bukan SATU...tapi TIGA...!!!
(haaa..amacam...korang jeles tak..?? huhu)


ok3...jom2 tengok award yang beliau bagi kat fiqah


~1st award~
maklumat lanjut tentang award nie kat SINI yer

so...as usual...fiqah mesti bagi ucapan jawapan kepada soalan yang beliau ajukan...

1. Apa perasaan anda ketika hendak/sesudah meninggalkan tahun 2010?
~fiqah rasa macam2 laa...sedih ada...hepi pon ada...pendek kata...3 rasa laaa...huhu~

~2nd award~

waaahhh...stylo jer award nie...HITAM itu BERGAYA...!!!
hehe...tapi...sebelum dengan bergayanya fiqah amik award nie,fiqah dipaksa rela skali lagi untuk menjawab beberapa soalan cepu cemas nie...



1. Thanks to the sender of the award and linked this entry to the sender.
~kena cakap tQ ehh...??? huhu...heee~ thanx a lot wahai ncik Telaga Putih yang baik hati ag ncem kiut miut...(hek3...puji penuh makna tu...) nanti kalo ada award ag...ringan2kanlah keyboard awk tu untuk tag fiqah yer...ngeh3~

2. Share 8 facts about yourself.
~seorang pompuan~
~pendiam...tapi,kalo dah start kecoh......perghhh~
~sangat menyayangi kucing2 yang comel~
~takut giler kat katak...biaq p la frog prince ker..asalkan katak,memang fiqah lari tak cukup tanah la kalo tetibe jer katak tu muncul~
~tak suka bergambar especially bergambar utk gambar pasport~
~suker kaco orang kat klass~
~suker sup ayam~
~tak reti kejutkan orang yang tengah tido~

3. Give this award to the others blogger who deserve it.
~ok...yang nie plak...fiqah akan drop kat shoutbox member2 tersayang fiqah yer~
MySpacewaaahh...settle sudaaa!!!
aiitt..tadi fiqah kata ncik Telaga Putih kasi 3 award kat fiqah kan?? sekarang baru 2 kan..?? owhhh...means...ada satu award ag la yang fiqah tertinggal nie...ok3...jom tengok award ketiga fiqah nie...


~3rd award~
waaaaahhhhhh...sangat comel...!!! fiqah suker Hello Kitty..!!! suker3....thanx once again wahai ncik Telaga Putih sebab bagi fiqah award yang sangat comel nie...
dan as usual...ncik Telaga Putih pon dgn murah hatinyer menjemput pressMySpace untuk sidang media...
(heee~ terasa diriku nie amat femesss)


ncik Telaga Putih : apa yang menyebabkan fiqah mula berblogging nie..?? ada unsur-unsur paksaan ker..?? atau memang fiqah tiru macam sy ker..?? haaa..jawab2...haaaa....segmen terjah blogger nie...
fiqah : huuuisshh...amboi ncik Telaga Putih ...straight forwardnyer soklaaan...kantoi sy..!!! huhu...


ncik Telaga Putih : haaah!! dah agak...tiru sy la tu...haa...pastu kan...dari dulu sampai sekarang fiqah berblog nie...pe perubahan yang fiqah dah wat kat blog fiqah nie..??? nampak sama jer...ish3...
fiqah : aitt..?? sama jer...??? dari dulu sampai sekarang sama jer..?? haaa...memanglaaa..dah memang fiqah tak wat pape perubahan pon..kompem sama la kan ncik Telaga Putih...ish3...sape yang nampak lain2 tu...haaaa...tak lama la tuuu...


ncik Telaga Putih : aitt..?? tak lama..?? haaa...mujo sy nampak blog fiqah nie sama jer...ehem3...next question...malu sikit nak tanya soklan nie...huhu...ehem3...pe yang fiqah suker pasal sy nie...?? eh..maksud sy...pe yang fiqah suker pasal blog sy nie TelagaPutihWorks...???
fiqah : owh...hehehe...fiqah memang suker pon TelagaPutihWorks nie...fiqah enjoy jer baca blog ncik Telaga Putih tu...tapi bukan tu jer...tuan empunya blog tu pon sangat2 la baik hati tau...haaaa...peramah plak tu...ecece...kembang semangkuk la ncik Telaga Putih nie kita puji lebih-lebih...


ncik Telaga Putih : dah3...!! amboi sakan dia puji kita ehh...puji ker tak puji ker...fiqah tetap kena share award nie ngan 3 orang blogger len ag tau...haaa...ingat bleh lahap sorg2 ker award nie...ish3...
fiqah : laaaah...!!! kne share jugak...?? yelaaaa3....isk3....

..:: tamat ::..

haaa...dengan berakhirnya sidang media tadi tu...maka tamat sudah sesi fiqah menayangkan award-award fiqah nie kat kawan-kawan yer...akhir kata dari fiqah (ait...cam wat ucapan plak) thanx a lot ehh ncik Telaga Putih sebab sudi bagi fiqah award....fiqah btol2 tak sangka boleh dapat award tu sume...sebab fiqah dah lama sangat tak aktif berblogging...huhu...isk3...pendek kata....
fiqah betol2 terharu sangat...!!!
MySpace
(isk3..ada jugak rakan blogger yang ingat kat fiqah lagiii)

~i'm myself~

7 comments:

Tinta NurAz said...

wah.wah..taniah..

Solehah said...

:) salam.selamat kenal ye.

Miss dorayAki said...

waaahh~ banyak tu award fiqah! tahniah tau. kalau ada masa, jemput la join contest aki. fiqah nerd/skima?hehe

Fiqah Alias said...

@Tinta NurAz huhu..tq3..terasa cm artis plak nie dpt award byk2..

Fiqah Alias said...

@Solehah
yer..salam perkenalan jugak dr fiqah..=)

Fiqah Alias said...

@Miss dorayAki
hek3..fiqah nerd jer..huhu..=)

Telaga Putih said...

fiqah bongekk!!! ahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
i'm myself...