Fruity Cherry Heart
topbella

Friday, November 26, 2010

PERHATIAN..!!! Award khas utk....

Hai...hari in aku terlalu hepi...setelah hampir 10 minit aku try and error...setelah 2 3 kali la jugak aku cuba & cuba...akhirnya aku berjaya jugak....Alhamdulillah....seperti yang telah aku janjikan....aku nak bagi award kepada seseorang....yerr....inilah award nyer.....(malu jugak aku nak publish award nie...sbb x lawa sgt pn)


Award nie khas untuk Kodet Guide 
kerana telah menjadi follower aku yang ke-100...!!!

tapi...sebelum tu,aku nak mintak maaf banyak2...sebab award nie simple jer....x lawa pun...maklum jelah aku nie bukanlah spisis insan yang dilahirkan kreatif pun...tapi...aku cuba jugak untuk wat yang terbaik khas untuk follower aku....tanda penghargaan aku....jadi......

JEMPUTLAH AMIK AWARD NIE YER Kodet Guide...KHAS UTK AWAK SORANG JER IKHLAS DARI SY....(klo awk nak letak kat side blog awk tu pun ok jugak (^_^)v ngee~)
tapi sebelum tuh,sy nk ucapkan terima kasih banyak2 kpd awak sebab sudi follow blog sy....


p/s : pasnie...aku nak wat award untuk follower ke-200 aku pulak kot...Insyaallah kalau tercapai hingga 200th follower....

~i'm myself~

4 comments:

kasih dania said...

salam...

congrats ye fiqah...hehe.=)

followed u.follow me ye..=)

mumumeow said...

follower yg awal2 follow blog ni xde award ke?huhu..meoooww

Fiqah Alias said...

kasih dania>>hehe..tQ...i'll follow u back soon k? hehe...

Fiqah Alias said...

mumu>>hehe...cdg nk wat award utk 1st follower kte...tp...kte dh x ingt la sape 1st follower kte...(^_^) hehe...mumu selaku mentor kte dlu,mumu ingt x sape...???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
i'm myself...