Fruity Cherry Heart
topbella

Saturday, November 20, 2010

Berkat di Hari JUMAAT..(^_^)

wah3...melangkah je masuk ke mr bloggy aku nie,aku telah mendapat kejutan elektrik yang amat2 sangat..berdegup kencang jantung aku...(rasa macam tengah bertentang mata dengan keluarga mertua je nie) huhu...maklum jelaa..di hari Jumaat yang mulia nie,aku telah mendapat seketul secebis sehelai (eh2,apa penjodoh bilangan yang sesuai utk award ehh..??) AWARD...!! wahh,aku memang teruja sgt2..sebab..baru je beberapa bulan aku landing dalam dunia blogging nie,aku dah dpt AWARD...wahhh...(excited x abih ag nie..!!) huhu..


                  terima kasih kepada mak abah
terima kasih kepada peminat2..
terima kasih kepada yg menyokong sy disetiap degree & angle..
x kire sudut 90darjah ke..dr sudut 360darjah...
(ecece..ala2 diva gitu..huhu..tergaru terharu sangat2 nie..)
dan of course..mmg xkan pernah aku lupakan...RIBUAN TQ kepada CIKGEBU yg baik hati yg sudi memberikan award nie kpd aku...(isk3 terharu sgt...x sia2 aku follow blog org selama nie..ada jugak yg nmpk aku sebagai follower dyorg..) ~ayat sadiss~

ok3..aku nie kan..mencarut mengarut + melalut je keje..so,tanpa banyak bicara (ingat kt mahkamah ker)cerita..as usual..pasti akan ada assignment yg ditinggalkan oleh pemberi award nie...(walaupun skrg aku tgh cuti sem & tgh berangan free of assignment) tp xper...aiman afiqah tak kisah..!! (^_^)

Soalan 1: Apakah Nama Pena Yang Sesuai Di Berikan Kepada Cikgebu?
~nama Cikgebu nie memang unik..aku suke sgt3..tp buleh jgk nk bubuh nama yg ag comel..cik tembun ker..cikchubby ker..(hehehe..sinonim je tu ngn makne gebu..)

Soalan 2: Apa Perubahan Yang Korang Rasa Perlu Untuk Blog ~aku gadis biasa~ nie?
~perubahan ehh..?? aku nie x pandai pn kritik2 org..maklum la aku kn mmg bkn paul moss...so,pe yg boleh aku katekan kt cni adalah...your blog is great..!! cikgebu cte pasal diri cikgebu tanpa selindung...sy suke!!

Soalan 3: Apakah Komen Anda Tentang Blog Nie?
~komen...??? no comment..(perghh..ala2 diva gitu jawapan..) honestly la kn...blog cikgebu kiut sgt2...xde masalah loading page...lancar dan padat...hehehe..(amacam ada bakat x aku jd promoter blog org...??)

so...tamat sudah assignment yg diberikan...juz ada satu lagi.....10 insan bertuah yg telah aku pilih..(aku harap,janganla ada yg touching lebih2 dgn award nie cm aku tadi..bukan ape..stok tisu kt kilang dh abih aku kerjakan...isk3...nie pn touching aku x abih2 ag nie...).....jeng jeng jeng...award nie jatuh kepada...

                                   miss atika wahsyii
                                   dr L
                                     miss mumumeow
                                      miss aini
                                     mr adam haiqal
                                      mr khaifaiz
                                   miss polarbear (fresh & white)
                                    miss syahida
                                   mr hamid al-ipohi
                                    miss Iza

haaah..berjaya jugak untuk aku memilih...(bajet juri profesional laaaaa aku nie) berpeluh jugak laaa nk pilih2 penerima award nie...so..akhir kata taip...TAHNIAH KPD SEMUA YG TERPILIH...jangan lupa tuntut hadiah korang yer...(^_^)v

9 comments:

Atika Natasha said...

nak jugak!nak jugak!nak jugak!
waaa...rep0rt kat mak kiter pikka2 tak bg award

Fiqah Alias said...

ika>>syg...i dh bg u award jgk 2..tunggu time jer utk u tuntut award u 2...(^_^)v meh3..meh tuntut award u 2...

Atika Natasha said...

tamau2!cek nak award plak0n p0pularrr..waaa..hihi

نورّالعينِ said...

alalalaala sayammm...nk2 award neh..c0mey...

Fiqah Alias said...

ika>>amboi3..demandnyer dy ehh..hehehe..xmau udah..ko spatutnye br'syukur' tau dpt award nie..hehehe..

aini>>hehe..sila2..silakan amik award khas utk aini sayaamm..(^_^)

mumumeow said...

eh??? mumu dapat??? meooooww

suke2...
thnks wifie syang...muahhhhh

Fiqah Alias said...

mumu>>anything 4 u my deary..hehehe..amik tau jgn x amik..

khaifaiz said...

first award nih.. wink2 mate dibuatnye

Fiqah Alias said...

khaifaiz>>xper3..sila2 amik award anda..agak2 ade rasa terharu tu..jgn segan silu..tisu banyak disediakan dipasara..hehehe..(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
i'm myself...