Fruity Cherry Heart
topbella

Monday, May 9, 2011

Yg PERGI takkan kembali..??

MySpace
Assalamualaikum semua kawan-kawan...

MySpace orang slalu kate setiap yang PERGI takkan kembali lagi...
mesti sedihkan kalo kita pernah merasai kehilangan...tak kiralah kehilangan harta ke atau kehilangan pape lagi yang lain...tapi yang for sure nya,kehilangan insan yang tersayang adalah perkara yang paling pahit...
MySpace
 huhu...isk3...tragisnya...fiqah tak dapat bayangkan camne prasaan fiqah kalo kehilangan insan yang paling fiqah sayangi...mesti sedih sangat3....

ooppss!! alamak...sori2...fiqah termelalut sekejap...
MySpace
actually...fiqah dah lame sangat tinggalkan blog fiqah nie...mungkin ada kawan-kawan yang perasan...tapi mungkin ada jugak yang langsung tak amik tau pon pasal kewujudan fiqah dalam dunia blog nie...tapi walau pape pon...fiqah juz nak cakap...

...setelah sekian lama menghilang....

I'm BACK...!!!
MySpace


dgn semangat & keazaman yang baru,fiqah harap sgt kawan-kawan akan terus support fiqah dalam dunia blog nie...because...

without u,I'll be nobody...


~i'm myself~


8 comments:

||aLeaSaRa|| said...

slm pagi yg indah sis fiqah.mmg perasan sis tak update mcm dulu2 dah.jarang namapak nama fiqah naik kat dashboard.hrp dpt kgsikan info dan sgla yg berlaku dlm diari kehidupan ^-^

.::: Princess MOMOY :::. said...

yeah...selamat kembali dear fiqah

oh alea pun ada
Korang pernah main game ni?"
Katak Puru boleh dimakan???"

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

assalam.. hai fiqah... thx ye kunjug blog ika tadi...n now giliran ika plak dtg blog kamu... haih... nampk sgt ika jrg jenguk kamu di sini kan... heheh bukan sombong just kekadang tu mls berblog walking... tapi takut lak ramai yg x dtg kenguk ika kan,, so ika rajin kan juga diri... heheh so nnt ika dtg lagi ye... plz be my friends... =)

::fadxieza:: said...

teruskan dgn semangat yg baru ye..
:)

Miss dorayAki said...

huhu dh 3 bulan fiqah xupdate blog tau. i'm waiting ur entry! ;)

alia azmi said...

slmat kmbali fiqah ^^

p/s : mnx jasa baik fiqah sedekahkan alfatihah buat kawan saya, ahmad zafrul. meninggal dunia pada 3 dis 2010 ..cdeyh tringatkn arwah

Munira nabila said...

erm..memg sedih rasa kehilangan tu!!..erm..fiqah!!..ko wat aku nak nangis la :( k la..jumpe lg,,miss u :)

Solehah said...

selamat kembali menulis.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
i'm myself...