Fruity Cherry Heart
topbella

Saturday, January 1, 2011

BiLa inCik AZAM femess...kalah laa ke'famous'an Khairul Fahmi Che Mat...!!!

Hai...!! Assalamu'alaikum semua...
agak lama jugak fiqah menyepi sejak dua tiga hari nie..update blog pon tak..blogwalking pon tak...semuanya gara-gara fiqah berhutang dengan tokey celcom broadband yang tercayang tuu...huhu...
ok3...sebelum fiqah mengarut panjang...jom back to da title...
MySpace
haaa...kawan-kawan semua kenal tak sape inCik Khairul Fahmi Che Mat...?? eh,tipulah kalau ada warga Malaysia nie yang tak kenal beliau yang telah berjaya mengharumkan nama negara kita yang tercinta nie...
memang tak dinafikan...beliau memang femess sejak dua menjak nie...bukan beliau jer..malah,kekasih hati ulam pengarang jantung beliau pon femes jugak tau...eee~ jeles i....huhu...

tapikan...kawan-kawan pernah dengar tak pasal inCik AZAM..??MySpace 

eh....kawan-kawan tak kenal inCik AZAM..?? MySpace  orangnya hensem tinggi-tinggi putih-putih smart jer ish3...beliau lagi femess dari inCik Khairul Fahmi Che Mat tau...eh,tak percaya...?? kalau kawan-kawan tak percaya dan nak tau sapa inCik AZAM tu...kawan-kawan rajin-rajinla singgah ke blog rakan-rakan blogger yang lain...boleh dikatakan kebanyakan blog mereka mem'famous'kan inCik AZAM nie...
(kira kalahlaaa ke'famous'an inCik Khairul Fahmi Che Mat tu)
MySpacebetol..fiqah tak tipu...kalau tak percaya,cuba bukak SINI...nak terjah SINI pon boleh jugak tau kawan-kawan....alang2 dah terjah tu..rajin2kanlah diri tekan 'FOLLOW' tu yer..hehe..sempat lagi promote blog orang nie...
(ehem3...sila 'open link in new tab' eh)
~link credit to TUAN PUNYA BLOG~

haaa..tengok2...femes tak inCik AZAM...?? femess kan...

jadi...bersempena dengan melangkahnya kita semua ke tahun baru 2011...maka sudah pastinya ramai yang berebut-rebut untuk berazam baru...

"saya nak jadi budak baik..."
"saya nak belajar rajin-rajin..."
"saya nak berkenalan dengan encik Azam..." (erkk...ada ke azam gtu..??)
"saya nak BE banyak2 lagiiiii...."
MySpace

jadi...tak kisahlah apa pun azam baru kawan-kawan sempena tahun baru nie...yang penting...kita mesti sama-sama cuba yang terbaik untuk mencapai azam baru tersebut...jangan la sekadar hangat-hangat shit tahi ayam jer...orang kata...nak melafazkan azam baru memang senang..tapi...nak merealisasikan dan mencapai azam tu memang sukar sangat2...jadi...apa yang penting adalah USAHA...
MySpace
jadi kawan-kawan semua...bersempena dengan tahun baru masihi nie...fiqah nak ambil peluang nie untuk ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2011...

jadi..apa azam baru kawan-kawan yer...??? haaa...jom3...kita jadi yang lebih baik dari yang sebelum2 nie yer....

p/s : fiqah nak mintak maaf dari semua rakan-rakan blogger sebab fiqah tak bw ke blog korang untuk wish hepi new year nie...malah,kunjungan kawan-kawan ke blog fiqah nie pon tak mendapat kunjungan balas dari fiqah jugak...entry2 baru korang pon fiqah tak berpeluang utk komen...isk3....bukan fiqah tak sudi...tapi....tokeyh Celcom marah fiqah hutang ngn beliau lama2...beliau kasi line pon ciput jer..huuu~ sori yer kawan-kawan...!! 
~i'm myself~

6 comments:

Shag said...

SELAMAT TAHUN BARU, FIQAH !! :D

AZAM MMG POPULAR!

Solihin Zubir said...

yey! sy dh kembali.. hehehe..
salam sejahtera ye..
smoga tahun ini lbey baek drp sebelumnya.. :D

Fiqah Alias said...

@Shag
slamat tahun baru jugak shag!! hik3..btol3...fiqah pon jeles azam tetiber je jd femes stiap kali akhir tahun..huu~

Fiqah Alias said...

@Solihin Zubir
waahhh..kembali dgn lebih bersemangat laaa...siap ada dot.com ag tuh..wah3..insyaallah..semoga same2 kita cube yg terbaik utk dptkan yg terbaik...=)

Tinta NurAz said...

Selamat tahun baru untuk tuan rumah.

Semoga sisipan tinta 2010 berlalu dihembus pawana dan mulakan bingkisan di planet kejora dengan semangat baru (azam en. alien).hehehe

dyg said...

fiqah..hepi new year..
khairul fahmi memang femes,apatah lagi azam..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
i'm myself...