Fruity Cherry Heart
topbella

Friday, December 17, 2010

Result PPiSMP Sem 3 dah keluar..!! (^.~)

MySpace Institut Pendidikan Guru
Kami sentiasa bersedia
Menjulang etika kerja
Berkorban jiwa raga
Menjunjung aspirasi
Bangsa negara tercinta...
MySpace Hai semua...Assalamu'alaikum kawan-kawan...i'm back...fiqah dah kembali ceria dan sihat seperti biasa...setelah hampir 2 hari fiqah terdampar MySpace....akhirnya fiqah dah kembali sihat....dan boleh aktif kembali berbLogrunning...hee~ actually....fiqah sangat-sangat hepi hari nie...hik3....MySpace suker3...back to the title...actually...result final exam fiqah dah keluar..

yeehhooo...suker3...fiqah memang dah lama tunggu result keluar nie...itu yang fiqah excited semacam nie...
(walaupon result takdalah bagus sangat)
MySpace
tapi...syukur alhamdulillah...apa yang pentingnya...


fiqah dah tak sabar nak balik ke IPSAH....hehe...i really miss u laa my dear friends...miss u all so much...really...fiqah rindu sangat kat korang sume...MySpace seriesly....i really do my dear..!!

Hope sem baru tu nanti kita akan lebih baik daripada sem-sem yang lepas...dan yang paling penting....

fiqah sayang hangpa sumaa...MySpace nanti kita jumpa naahh...

p/s : sorila...entry fiqah kali nie tak bagi sebarang info kepada rakan-rakan sume...juz...fiqah wondering jugak...result korg camne eh..?? dah kuar blum..?? biler korang kena lapor diri utk sem baru eh..?? (^.~)v
papepon..fiqah doakan korang sume berjaya dalam hidup...walau dimana mahupon apa kos korang...insyaallah....ikhlas la belajar kerana Allah..Insyaallah akan diberkati n berjaya..!!

~i'm myself~

8 comments:

.:: Zul ::. said...

uahh..cepat nye kluar result..sy sem3 gak.IPIS..tp xdpt ag rslt..adeh..

hikmah said...

thniah.. mst gempak..!

Fiqah Alias said...

@.:: Zul ::.
hehe..jgn risau zul..insyaallah tak lame ag kuar la result tu..hehe..btw..gudluck yer..(^.~)

Fiqah Alias said...

@hikmah
aiisshh..xde la hikmah..besa2 jer..kte bukan pandai sgt pon...huhu~

Atika Natasha said...

waa...i dah check..hihi..alhmdulillah..tp msti x shebat mu kan plaggy..

Cikgu Fikri said...

Ha?
biau betol?
fiqah check kt mner?
bgtau fiq kt blog fiq ae?
nak check..nak check...

YUL said...

wah, tahniah2, harap2 terbaik

-hafizah zakaria- said...

salam.. fiqah pun pp sem 3 ke..? same la eh.. tp fizah kat iptho.
check result tu ikut website ipg ke..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
i'm myself...