Fruity Cherry Heart
topbella

Thursday, December 9, 2010

Lucky 282th...AwArd ini untuk AWAK...!!

Salam Seaqidah wahai pembaca-pembaca serta rakan-rakan blogger sekalian...!!! Oppss!! dah pagi buta rupa-rupanya sekarang nie...tapi mata fiqah masih segar je...bak kata orang2 puteh...still maintain...mungkin dyorang nak mogok taknak tido kot...ntah la yang tu....
owh yer...kalo ada sesape yang perasan kan...follower fiqah dah mencecah angka 282 orang...haaa~ 

fiqah rasa sangat2 la excited tak terkata tertaip.... huu~ suker3...terima kasih banyak-banyak yer sahabat-sahabat yang sudi follow bLog fiqah yang tak seberapa nie...huhu....

jadi...disebabkan fiqah pon suker sangat kat angka 282 nie (obses yang keterlaluan)...ditambah ag condition mata fiqah pon segar n fresh mresh je sekarang nie...maka dengan penuh excitednya fiqah nak bagi award khas nie kat follower fiqah yang bertuah tu....

tadaaa!!! nie awardnya...simple jer....

ok2...sebeLum sah award nie menjadi milik awak...
fiqah juz nak bagi tugasan ucapan ckit laaa...boleh yer..??

~first of all...fiqah nak ucapkan banyak-banyak tQ kat awak coz sudi follow bLog fiqah~
~fiqah pon nk cakap sori kt awak sebab award nie x lawa pon...simple jer~
(sebab...fiqah suke yg simple2...bg fiqah,simple is nice n cute)
~fiqah harap sangat awak sudi amik award yang x seberapa nie~
(kalo boleh...wat la satu entry pasaL award nie...huhu...tapi fiqah x paksa laaa)
~And last but not least...hope we'll keep in touch always~


haaaa....tamat dah ucapan fiqah....maka...
AWARD ini memang KHAS untuk AWAK sorang jer...
MySpacetapikan...dari tadi dok ber'awak'nya....sape ehh 'awak' yang bertuah tu...???

MySpace
haaaa....AWAK lah TELAGA PUTIH...!!!

nanti awak amik tau award nie...thanx a lot sebab sudi follow fiqah....

kepada sahabat-sahabat fiqah yang lain....bukan fiqah taknak bagi award kat korang sume jugak...tapi...wat masa nie...fiqah tak jumpa lagi gambar yang sesuai untuk dijadikan sebagai award....fiqah x reti nak reka2 nie sebab fiqah nie rabun IT....kalo setakat edit sikit2 tu buleh laaa jugak...tapi x lawo pon..kn2....??? huhu....

ok...sekian saja dari fiqah malam pepagi buter nie....
MySpace
fiqah nak tidor ngan lena...bye..!! salam alaik....(^_^)

p/s : fiqah berhajat hari tu nak wat award utk 200th follower...tapi tak jadi pulak...coz fiqah nak wat kelainan ckit....

~i'm myself~

8 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

wow...award tu sangat2 la chumil =)
MY RECENT POST : Plectranthus rotundifolius (Poiret) Sprengel - APA TU ?

Fiqah Alias said...

princess MoMoy>>hik3..xdelaa...bese jer..makLUmla fiqah pon bukan reti wat2 award nie...(^_^)

MaHsidi MoHd SaidiN said...

tahniah telaga putih... sy blum prnh dpt award....huuhu...

^__^

Fiqah Alias said...

@MaHsidi MoHd SaidiN
owh..x pernah dapat award ag ehh..?? xper3...nnt insyaallah fiqah bg award yer...(^_^) jgn sedih2...

KodetGuide.Blogspot.com said...

saya lucky follower ke 100 hehe

Fiqah Alias said...

@KodetGuide.Blogspot.com
hehe..a'ah..thanx tau sebab sudi follow fiqah..(^_^) lepas2 nie fiqah kene kerja keras utk lucky 3ooth plak kot..huhu...

roxybelleiyramethyst said...

ala....kte nak gak award!!!~ huhuhu...ble nak wat utk follower y setia??kuikuikui....

Fiqah Alias said...

@roxybelleiyramethyst
hehe...nk award jugak ehh..?? insyaallah..nnt kalo xde halangan fiqah wat..tapi...fiqah pon x reti la nk wat2 award nie...maklum jela org x kreatif...(~.~) huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
i'm myself...