Fruity Cherry Heart
topbella

Monday, December 6, 2010

..::: BlogLarian-J0m Ber'bLogRunning' bersama fiqah :::..

Jom rakan-rakan...kita berbLogrunning...MySpace

eh...tapi seperti biasa...sebelum kita memulakan langkah untuk berlari atau berjogging...kompem kita perlu streching dulu kan? atau dengan kata lain nya,kita perlu panaskan badan dulu..kira warm up laaa...supaya takda la yang terkandas or semput time tengah2 syok berjogging or berlari tu...
hiyyaaaakk...satu...dua...tiga....lapan..!!! satu...dua...tiga....LAPAN..!!!MySpace

sama jugak dengan berbLogrunning...kita mesti streching2 dulu...panas2kan bLog dulu...kasi blog kita hangit hangat plus meletop baik punyer dulu...baru la kita boleh memulakan langkah untuk berbLogrunnning...

so...sebagai langkah untuk fiqah strechingkan bLog fiqah yang coOL nie...maka fiqah pon berhajat la jugak nak join BlogLarian nie setelah dijemput oLeh my dear beLoved friend,PrinceSs Mom0y....jeles jugak fiqah tengok shb2t blogger lain join...haaa....step2 nyer amatlah senang plus simple jer...sape2 yang berminat nak join bleh klik SINI...jangan malu2..jangan segan2...(^.~)

http://bloglarian.blogspot.com/

haaa...dah settle step 1...fiqah kena settlekan step 2 pulak....apa ehhh...

 owh...fiqah kena lengkapkan slogan nie..."Saya suka berblogwalking kerana...."
MySpacefiqah suka berbLogwalking kerana first of all mestilah sebab fiqah nak jenguk bLog kawan-kawan...especially bLog kawan-kawan yang baru je update dengan post2 n entry2 yang hOt & meLet0p...disamping tu jugak...fiqah suka nk tambah kawan-kawan...biLa berbLogwalking nie...fiqah boleh dapat kawan-kawan baru kat dunia sesawang nie...orang2 puteh kata...sharing is caring kan..?? so,dengan berbLogwalking jugak fiqah buleh sama-sama share opinion & maklumat2 baru ngan kawan-kawan disamping buleh update isu-isu semasa dalam CPU otak fiqah nie...maklum jelaaa..fiqah xnk jadi frog under coconut shell...heee~

okey....!!! settle step 2...utk step 3 pulak..dah settle jugak..!! next...step 4,sekarang fiqah kena tag 3 orang member utk sama2 join BlogLarian nie....jadi...fiqah nak jemput dengan segala hormatnya...jeng jeng jeng....

~Abg Saya~
~HubyMeow~
~TieKa Nadira~


step 5-step 8 pon dah settle..!!!

mudah je kan..?? jadi apa tunggu lagi...jom2 join fiqah berbLogRunning...
juz 8 easy steps to go....moh kita pakat2 BerBlogLarian...
nak join?? Klik jer SINI  
~i'm myself~

8 comments:

Tieka Nadira said...

thanx dear!.. nanti tieka try buat jugak eh =)

Fiqah Alias said...

ok! no probs...nnt dh wat,buleh kte brblogrunning same2..heee~

mumumeow said...

wifie...i hargai pengorbanan u semata2 utk tag i....syg wifie,....

ok,i join Blogrunning akak BlogLarian ni..huhu

Fiqah Alias said...

hubymeow>>heee~ join2..jgn x join..nnt buleh kte brblogrunning same2 nnt...hee~

hikmah said...

abg saya..?? keh3..

Fiqah Alias said...

hikmah>>huhu...xtau3..(^_^)

Awangku Johan said...

jom berbloglarian.. Lari larii.. dan terus berlari hehehe

Lelaki Ini said...

besh2!
selamat berblogwalking!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
i'm myself...