Fruity Cherry Heart
topbella

Wednesday, December 15, 2010

Bagi 1...dapat 4... (^.~) berkat memberi kot..!!!

Hai..!! Assalamu'alaikum semua pembaca-pembaca..!! 
Hari nie fiqah rasa hepi sangat-sangat...fiqah rasa nak berlariMySpace ke seluruh dunia dan bagitau kat sume orang yang fiqah dapat banyak awardsss!! yeehhoo...syoknyer..!! hepi sangat2...
MySpaceooppss!! malu pulak...ter'over' excited pulak dah...

huhu...kan betol orang kata...kalau kita rajin memberi kat orang..insyaallah...Allah akan gantikan dengan yang lebih baik...dan lebih banyak...haaa...sebab apa..?? sebab semalam setelah sehari suntuk fiqah kepenatan plus kelesuan MySpace yang teramat ketika mengagihkan award kepada follower-follower dan bLogger2 yang telah fiqah follow blog nyer....(tapi x settle ag bagi nie..) akhirnya...fiqah terkejut beruk manusia  MySpacedengan award(s) yang diberikan oleh kawan-kawan fiqah kepada fiqah..huhu~ thanx ehh...
fiqah terharu sangat-sangat....jom2 jenguk award(s) tu sume...

~AwArd PertAma~

Award nie pada asalnya ditag oleh saudara TeLaga Putih...tapi..sedang fiqah bersiar-siar sambiL memberi award fiqah nie kepada kawan-kawan...dengan baik hatinya Cik NAdiA pulak yang bagi award nie kat fiqah...hee~ suker3..!!MySpacethanx a lot ehh my dear friendss..!! luv u laah..hik3...

so...fiqah kena settlekan jugak soklan-soklan berikut....


1. sejak bila korang mula berblogging?
~sejak 14 Oktober 2010..baru je lagi fiqah menggatai kat dalam dunia bLog nie~

2. mengapa korang berblogging?
~sbb fiqah boring studi..time tu studi week final exam..akibat boring yang terlampau..maka fiqah pon bukak laptop n register...create bLog for free...hee~

3. korang selalu buat entry mengenai apa?
~fiqah suker wat pasal apa yang fiqah perhatikan...lebih2 ag pasal personaliti seseorang based on pemerhatian fiqah sendiri...huhu~

4. suka blogwalking tak? nyatakan sebab. :D
~suke sgt2...bukan stakat bLogwalking...bLogjogging,bLogrunning...haa..sume fiqah suker..huhu...sbb...fiqah nie suker jadi silent reader...itu sbb nape kdg2 fiqah tak update n3...dok leka sangat baca n3 org len jer..lps bace trus komen or kadang2 x komen pon...n tutup...kadang2 x sempat tinggalkan jejak pon...huhu~

5. last question, apa pendapat korang mengenai saya (yang bagi korang award ni) ?
(disebabkan 2 orang yang bagi award nie kat fiqah..so...fiqah akan describe utk 2 orang ehh)
~teLaga Putih-awk mmg shbt bLogger yg bestlaa..sokmo2 dtg jenguk bLog fiqah yang tak seberapa nie...thanx a lot ehh~
~Cik NadiA-awk mmg nmpk hepi gO Lucky jer...hehe...thanx byk2 ehh~
for sure...korang mmg baik hatilaa sbb bg fiqah award nie..

~AwArd KeduA~
~haaa...award nie pon datangnya dr InciK TeLaga Putih jugak...beliau bagi award nie kt sume follower-follower beliau...jadi..jom2 follow beliau...hehe...thanx tau inCik TeLAga Putih...awak baik hati sangat laaaa...nak award ag boleh tak..?? huhu~


~AwArd KetigA~
~award yg kiut plus miut nie plak datangnya dari bLogger AniJi...award nie mereka berdua kasi kat kawan-kawan bLog merekaa...haaa...comel gtu..thanx ehh sudi bagi award nie kt fiqah....suker3..hee~

~AwArd KeempAt~
~hek3...iye ehh bLog fiqah nie kiut..?? hehe..terasa la plak..hehe...haaa..award nie datangnya dari my beLoved friend DyG...hehe...l0ve u laaa my dear...thanx tau utk award nie...

tapi sebelum tu...ada soklan jugak nie...

1) jdy Follower dyg..
MySpace done..!!!~

2) Knape korang nk ambil award nyh?
~hehe...orang kata ibarat beruang orang mengantuk disorongkan bantal kan...orang dh bagi tu....kebas jer...hik3~

3) Knape jdy follower dyg? (t'pkse, rela @ nk award)?
~ikhlas nie...nak tambah kawan2...orang kata berkawan biar beribu..bercinta pon biar beribu jugak kan..?? haaa~

4) Komen tntg blog dyg
~comeL jer...simpLe n nice..! fiqah suke sume bnda yang simple2 dalam dunia nie....fiqah tak suke serabut2...btw...bLog nie melambangkan identiti masing2 kan....so,fiqah takda hak nk komen lebih2....hee~

5) Tag 5 org follower korang yg KIUT GILER!!!
~errmm..yang nie fiqah mintak permisi ehh..fiqah tak pandai nak tag2 orang nie...huhu...so,insyaallah fiqah akan drop kat shoutbox insan2 yang fiqah rasakan mereka sangat cOmel plus kiut miut seperti fiqah nie yer~
MySpace yey!! dah siap....last but not least..thanx a lot yer kepada insan-insan yang sudi memberikan award nie kepada fiqah...i'm luving it...perggh..sempat promote mcd ag nie...kepada anda di luar sana...bila lagi nak bagi fiqah award..?? hik3...

p/s : fiqah nak sambung berikan award fiqah kepada follower dan blog2 yang dah fiqah follow..huhu...so,kepada anda semua wahai pembaca-pembaca...kalo anda follower atau pon blog anda telah fiqah follow..jemput2 amik award ikhlas dari fiqah kat SINI yer...kat  SINI...jemput tau..jangan malu2....
~i'm myself~




14 comments:

dyg said...

tahniah dear..:)

Shag said...

Alhamdulillah. Shag dulu macam tu jugak. Hehe :P

Oh ya! Dah reply komen Fiqah ;)

ENTRI INI

Fiqah Alias said...

@dyg
hehe..thanx my dear..thanx jugak sbb sudi bg fiqah award nie...(^.^)

Fiqah Alias said...

@Shag
hehe..thanx shag...(^.^)

Telaga Putih said...

terharunya saya..hik9

apih el nino said...

Arigato :)

FareedSairi said...

nak linkkan rumah senang je. pg kat coding banner tu, pastu cr link bloglarian n tukar ngan link rumah. cuba cek balik kat blog cik kak amik banner. ada ajar cara nak linkkan ke rumah :)

Fiqah Alias said...

@Telaga Putih
terharu je ke..?? bagi la award banyak2 ag...huhu...

Fiqah Alias said...

@apih el nino
huhu...yamashita ajinomoto...huhu...eh3...ur welcome sbnonye nk ckp...tp xtau nk ckp in japan..huhu...

Fiqah Alias said...

@FareedSairi
yessszz!! dh2...dh settle..thanx ehh..(^.^)

alienelliz said...

wah..banyak award!!! hehe

THANKS SEBAB KOMEN KAT BLOG ALIENELLIZ!!!..=)

zazaw said...

cm pernerima anugerah Berita Harian lak
HAHA
tahniahh wak :)

Fiqah Alias said...

@alienelliz
hiii~ xdalah...org nk bagi..fiqah kebas jer..

Fiqah Alias said...

@zazaw
huhu...lebih kurg la tuh..hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
i'm myself...