Fruity Cherry Heart
topbella

Monday, December 20, 2010

~AWARD~ orang memberi...fiqah mengambil...(^.~)

Assalamu'alaikum semua...!! 
MySpace hari nie fiqah sangat hepi plus teruja yang teramat sangat...
sebab fiqah dapat award yang sangat banyak dari rakan-rakan blogger yang baik hati...
MySpace
jadi...jom2 terjah award-award yang fiqah dapat...


award yang comel nie datangnya daripada cik Ayda cutie...heee~ comel jer award nie..thanx a lot ehh cik Ayda...kalo korang2 sume nak award nie...jom2 terjah blog beliau..dh terjah tu..haaa,follow2 laa skali eehh...pergghh...siap promote ag nie..haaa,tapi sebelum tu...fiqah kena settlekan tugasan nie dulu...

1- apa pendapat anda tentang en.belogg kesayangan ayda nih??
~bagi fiqah...blog cik Ayda nie dh comel sangat dah..kiut jerk...ikut tuan kott ehh..?? hee~ lagu pon sedaaap..perghh..layan jer fiqah terjah bLog cik Ayda nieh..rase cam taknak kuar jer~

2- tuan empunya belogg ni oke ta (cikayda)??
~ cik Ayda..?? haaa..cik Ayda nie bukan sajer kiut miut pluss comeL...malah baik hati...friendly ag tu...kira memang tak rugi la berkawan ngn cik Ayda nieh...hee~
MySpace okeehh..settle award pertama..!! 

then...bagi award kedua & ketiga nie pulak datangnya dari miSs Dyg....thanx a lot ehh miSs Dyg...fiqah suker sangat-sangat...MySpace heee~ as usual...sebelum fiqah tayang award kedua tu..fiqah mesti settlekan beberapa soalan cepu cemas emas nie...

1. Siapa orang yg paling korang sayang?
~of course mak abah...femili...insan tersayang fiqah & kawan-kawan~

2. Kenapa korang sayang orang yg korang sayang tu?
~emm...sebab...depa sume pon sayang fiqah sangat-sangat...hee~

3. Berikan satu kata-kata sayang yang terbaik yang korang nak lafazkan kepada orang yang korang sayang, tapi masih tak mampu lagi untuk dilafazkan.
~MySpace huu...malu pulak fiqah nak cakap...ermm...papepon...fiqah akan tetap sayang semua insan yang fiqah sayang tu hingga akhir hayat...insyaallah selagi Allah mengizinkan fiqah untuk terus menyayangi kalian semua~

4. Lepas tu,korang tag kat 15 orang blogger untuk sampaikan salam kasih sayang korang tue
~okeh3..yang nie fiqah akan drop kat shoutbox insan-insan yang fiqah sayang yer...hee~

dan...ini awardnyer..
~LoVe AwArd~

so aweet laa..thanx ehh miSs Dyg...!!
MySpace ehh..ada lagi la award dari miSs Dyg nie...
award nie miSs Dyg bagi kat sume follower beliau..haaa..tengok2..cantik kan..?? kiut jer...jadi..jom pakat ramai-ramai jadi follower miSs Dyg nie yer...heee~ thanx a lot dear...fiqah suker sgt2...

MySpace
ehh..ada award lagi la untuk fiqah...hee~ terharunyer..isk3...


haaa..BINGO..!! hik3..rindu plak fiqah nak main BINGO kat klass cam sebelum-sebelum nie...tengok-tengok...fiqah dapat award BINGO nie plak...thanx a lot to my beloved L and Princess5050 sebab sudi bagi fiqah award yang simple n nice nie...!! suker3...!!! 

a. berikan 1 nickname utk sayer [pemberi awrd]
~nick name utk L...ehem3...Z kot...huhu~
~nick name utk Princess5050...haaa...miSs Cutie...bleh kan?~

why????
~sebab L suker kat huruf-huruf jer untuk nama dy...so,fiqah buh jer Z...hik3~
~sebab Princess5050 sangat comel...so,miSs cutie memang sangat sesuai laa..kan? kan?~

 b. berikan ucapan kpd pmberi awrd…
~ucapan ehh..?? ok3...thanx a lot sebab sudi bagi fiqah award yang sangat nice nie...lain kali..bagila lagi yer...hik3..maklum jela fiqah memang suker giler2 kat award nie~

c. listkan 6 artis/band yg korunk minat
~wali band~
~aliff satar~
~eminem~
~SS501~
~d'Masiv~
~UNIC~

d.tag rakan-rakan untuk award nie
~haaa..yang nie..fiqah hadiahkan kat semua follower fiqah yang sudi terima award nie dari fiqah~

MySpace last but not least...fiqah ucapkan berbillion penghargaan dan terima kasih kepada semua insan yang sudi memberikan award kepada fiqah....thanx a lot ehh...!! fiqah sayang korang sume...!!!

6 comments:

Atika Natasha said...

fuiiyy00..b0k mai kat cek satu..btw pikka2..bila lg nak bjalan ke bel0g i..sedih tau xde nmpak jejak u p0n..tanak kwn!nak nangesss...waaa..

Shag said...

Fuyoh! Banyak~ Tahniah Fiqah ;)

fyda razak said...

congrat!

Fiqah Alias said...

@Atika Natasha
hek3...hng nak ehh..?? mai2..amik ja mane2 hng nak..hik3...=) nnt cek p la kt blog hng..heee~

Fiqah Alias said...

@Shag
heh...maunye x byk...fiqah peram lame dh award2 tu..hik3...asyik luper je nk wat n3 pasai award nie..tangguh jer..

Fiqah Alias said...

@fyda razak
hehe..thanx dear..!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
i'm myself...