Fruity Cherry Heart
topbella

Tuesday, November 30, 2010

Berjuta TQ kepada ShagComOt..(^_^)

Alamak..!!! aduhai...ish3...fiqah memang suka award...!! itu memang tidak mampu fiqah nafikan...sesiapa sahaja yang bagi fiqah award a.k.a hadiah (tak kira time bila pun),memang fiqah akan excited dan suka sangat2...huuu...

AWARD + HADIAH = fiqah suka sangat-sangat..

haaa..tengok2...boleh dijadikan equation lagi nie...nak dipendekkan cerita yang memang cerita pendek nie,sebenarnya malam nie lagi skali fiqah dapat award...!! jeng jeng jeng...



MySpace
trimas sangat2 ciK ShagComOt atas pemberian award nie...award jasa mu nie akan sentiasa fiqah kenang2 kan...heee~ (ayat mengipas nie..hee..ada award ag tak untuk fiqah..?)

jadi..sekian sahajalah entry fiqah untuk malam nie....entry yang ringkas dan padat...yeehhhooo...!!!

eh...amboi2 buat2 tak ingat pulak...!!!
MySpacehehe...hampir terlupa pulak fiqah...cam biasa..bersama award tersebut pasti ada tugasan yang perlu disettlekan...jadi...


1-Nama penuh anda & nama panggilan blogger anda.
~Nurul Afiqah bt Alias...nama manja blogger 'fiqah' (heee~ manja tak nama tu..??)


2-Kenapa jadi pengikut blog nie [shagcomot]?
~first..sbb fiqah nak tambah kawan...tp...fiqah sedikit teruja dapat kawan ngan shag...sebab NAMA kita SERUPA...kawan2 fiqah selalu panggil fiqah shaggy...or nick namenyer 'shag'


3-Apa kekurangan blog nie [shagcomot]?
~haa..banyak kekurangannya nie..ish3..kurang sangat sebut nama fiqah dalam entry2 shag..ngee~ juz kidding...bagi fiqah...xde kekurangan la..thumbs up...!!!~


4-Apa pula kelebihan blog nie [shagcomot]?
~suker3...sebab simple..bagi fiqah,simple itu cantik & smart..tak serabut...loading pon laju jer..so,rajin2 la jugak fiqah singgah blog shag nie walaupun kadang2 tak tinggal jejak..
(silent reader) heee~
MySpace
yeeeaaahhh settle..!!!
p/s : sori shag coz fiqah lambat wat entri nie...sebenonyer fiqah dah wat entri nie dari semalam ag...tapi disebabkan tiba2 jer fiqah sakit kepala & terpaksa menelan 2 helai ketul biji pil kuda tido panadol...maka,entri nie tergendala untuk sementara...


~(adakah fiqah sakit kepala kerana terlalu excited mendapat award..??? mungkin jugak errmmm....)~






~i'm myself~

6 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Haha. Fuyoh. Lepas ni Shag tampal nama Fiqah banyak banyak. Haha :P

Tak kesah. Shag kasi masa sampai belog ni tak wujud utk korang amik award tu. yang 1st award aritu tu pun ramai lagi yg tak mai amik. Hmph.

Yeah! Keep in touch ye even silent reader pun. Kiki :)

Fiqah Alias said...

shag>>insyaallah...we'll keep in touch..(^_^)

p/s : nnt sng2 bg la fiqah award ag ehhh..hehehe~

hamzah ian said...

fuhyooo

.::: Princess MOMOY :::. said...

wow...tahniah
RECENT POST: KATAK PURU boleh dimakan ???

Fiqah Alias said...

hamzah ian>>heee~ tQ2..hehe...

Fiqah Alias said...

princess MOMOY>>hehe...tQ yer...nnt fiqah jenguk yer...(^_^) thanx a lot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
i'm myself...