Fruity Cherry Heart
topbella

Tuesday, November 30, 2010

AWARD - fiqah suka bLogwaLking...(^.~)

MySpace weee~ aLhamduliLLah...fiqah dapat AWARD lagi...as usual...fiqah mesti akan excited lebih punya...kali nie fiqah telah dianugerahkan dengan award kuat berjalan..haaa~ atau dalam bahasa kampung halaman fiqah "THE BEST TRAVELLER BLOGGER AWARD"...


terima kasih banyak2 mR L...sayang awak..!! hehehe...
nanti bagi lagi fiqah award banyak-banyak yer...(^_^)
MySpace
MySpace
~pergghh..kipas2..jangan x kipas~
mana tau kot2 mR L nak bagi fiqah award banyak2 lagi..hehe...

dan seperti kebiasaannya...sebelum sah award tersebut menjadi hak milik mutlak fiqah...fiqah perlu berucap settlekan beberapa soalan yang sangat mencabar minda & emosi dulu....

1.Dalam banyak-banyak tempat didunia nie, kat manakah tempat yang ingin anda pergi?
~ermm...fiqah teringin sangat2 nak pegi tempat2 yang ada salji...time fiqah kecik2 dulu punya la fiqah teringin sangat nak main salji,fiqah p terjah freezer kat umah tu..huu..mujur time tu fiqah kecik lagi...kire muat lagi laaa~

2.Apakah benda yang anda impikan dan ingin anda dapat dalam hidup anda?
~fiqah nak menjadi anak yang taat untuk mak & abah yang sgt2 fiqah sayangi serta menjadi isteri yang solehah buat insan yang sangat2 fiqah cintai~
~mencapai kebahagiaan di dunia & di akhirat...insyaallah~


3.......


eh...dah takda soalan dah...
MySpace nak soalan lagi...huaarrrghh..nak soalan lagi...!!!!


~i'm myself~








11 comments:

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

waaa~~~tahniah~~hakhakhak

Fiqah Alias said...

mr nakaL>>hehe..aiit..gelak penuh makna tuh..heee~ jom2 pasnie join fiqah blogwalking..nnt klo dpt award ag,bleh kite share..hehehe..(^_^)

azhar said...

tahniah...org tua2 kata jauh berjalan banyak pengalaman yg kita dapatkan...mcm tu gak blogwalking...hehe..

Fiqah Alias said...

azhar>>tQ so much...(^_^) btol3...ate,incik azhar xnk bg fiqah award jugak ker..hee~

aminmz said...

wahh.. besnye dapat award... mang kuat berjalan tol.. huhuhu

Iris Asli said...

nak soalan lagi? urm urm, okey fiqah suke sgt sgt sgt sgt makan ape? XD


anyway, tahniah fiqah =)

Fiqah Alias said...

aminmz>>hehe~ tQ3..fiqah mmg kuat berjalan pon..x kira di dunia maya atau di dunia realiti..(^.~) hee~

Fiqah Alias said...

Iris Asli>>heee~ fiqah suke makan sume mknn tolak batu n kayu jer..huhu...thanx a Lot...(^_^)

L said...

tue yg mcm ehehehehe

Fiqah Alias said...

L>>ait..?? amboi3...sesi mengata org yer...?? heee~ (^_^) xper3..

.::: Princess MOMOY :::. said...

betul tu
mmg patut dapat
BW sambil comment entry sangat2 la dihargai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
i'm myself...